Chill XL les 29 nov

Kom tot diepe ontspanning met deze chill XL les bij Pop-up Yoga in Hoogland. Een twee uur durende lichamelijke en geestelijke detox. Adem, meditatie, zachte yoga massage en als afsluiter een heerlijke yoga nidra. Yoga nidra wordt ook wel de slaap van de yogi genoemd, tijdens deze oefening kom je in een staan van bewustzijn tussen waken en slapen. In dit stadium hersteld het lichaam zichzelf met het effect van 4 uur slaap!

In de laatste seizoenen van het jaar worden we uitgenodigd om oude ballast los te laten. Naar binnen te keren, ruimte te maken en energie op te doen voor het nieuwe jaar. In deze les krijg je de tijd om heerlijk in je eigen cocon te kruipen. Rust is belangrijk om spanning los te laten en groei mogelijk te maken in het nieuwe jaar.

Ik zal in deze les massage toepassen in de yoga houdingen, dit gebeurt met veel respect en aandacht voor jouw lichaam. Tijdens dit element draag ik een mondkapje voor jouw veiligheid. Door de aanraking op diverse drukpunten kunnen blokkades in onze energiebanen opgeheven worden en vind er weer doorstroming van energie plaats.

Datum: 29-11-2020

Tijd: 14.00-16.00

Tarief: €35,-

Meld je aan via info@pop-upyoga.nl