Ayurvedische massage

Ontspannende massage voor lichaam & geest

Een ontspannende massage van 60 minuten met warme kruidenolie, gericht op het in balans brengen van lichaam en geest.

Allereerst zal ik met een intake vaststellen welke dosha het sterkst aanwezig of uit balans is, zodat ik de massage helemaal naar jouw behoeften kan invullen. We nemen samen de vragenlijst door, daarna volgt de volledige lichaamsmassage. In de Ayurveda wordt massage als preventieve geneeswijze gezien, maar het wordt ook ingezet om een disbalans te corrigeren. Het heeft een diep therapeutische werking, brengt evenwicht en balans.

De warme kruidenolie dringt diep in de huid door en zorgt voor ontspanning van het bindweefsel, hier wordt veel stress opgeslagen. De opgeslagen afvalstoffen kunnen zo afgevoerd worden. Door de massage wordt de olie helemaal opgenomen in de huid en dringen de kruiden in de olie diep in de weefsels door waar ze hun geneeskrachtige werking doen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest wordt aangesproken. Het activeert en verbetert de bloedsomloop en verhoogt de weerstand.

Na afloop van de massage kun je even ‘bijkomen’ met een heerlijke kruidenthee.

december actie

Afspraak inplannen?

Laat je gegevens achter en ik kom z.s.m. bij je terug

  Ik ben enorm blij dat ik Katerina en Lotus Touch heb gevonden afgelopen zomer. Sindsdien volg ik met veel plezier de yogalessen. Er heerst een prettige sfeer, Katerina heeft een fijne stem en de lessen zijn heel toegankelijk.

  Kaylee Eijer
  Kaylee Eijer

  Het is heerlijk ontspannen met een ayurvedische massage die persoonlijk op mij afgestemd is. De rustgevende omgeving draagt daar zeker aan bij. Katerina neemt de tijd voor haar klanten. Ontspanning ten top dus!

  Niels Jonker
  Niels Jonker

  Professionele rustige benadering, fijn stemgeluid tijdens de lessen, mooie opbouw van de lesstof.

  Carla van de Hoef