Yoga massage

Yin yoga & massage gecombineerd

De bijzondere combinatie van yin yoga én massage maakt dit tot een zeer effectieve massage. Yin yoga is een rustige yoga vorm waarin statische houdingen krachtloos aangenomen worden voor 4 á 5 minuten. Doordat je langer in de houding blijft en je geen spierkracht nodig hebt, wordt spierspanning losgelaten en werk je op bindweefsel niveau. Meridianen (energiebanen) worden aangesproken waardoor blokkades vrijgemaakt worden en energie weer vrij kan stromen. Terwijl je de yoga houdingen aanneemt word je in die houdingen gemasseerd.

Voor mensen die het moeilijk vinden om te ontspannen is deze massage vorm dus een goede manier om spanning en stress tegen te gaan. Door middel van rekkingen, strekkingen, drukpuntmassage en shiatsu wordt het hele lichaam behandeld. De ademtechnieken die we voor, tijdens de yoga houdingen en/of na de behandeling toepassen geven je verlichting en rust in lichaam en geest.

Een yoga massage is te boeken voor 60 of 75 minuten. Na afloop kun je heerlijk bijkomen met een kopje thee.

Ook meedoen?

Neem contact op voor het inplannen van een proefles

  Ik ben enorm blij dat ik Katerina en Lotus Touch heb gevonden afgelopen zomer. Sindsdien volg ik met veel plezier de yogalessen. Er heerst een prettige sfeer, Katerina heeft een fijne stem en de lessen zijn heel toegankelijk.

  Kaylee Eijer
  Kaylee Eijer

  Het is heerlijk ontspannen met een ayurvedische massage die persoonlijk op mij afgestemd is. De rustgevende omgeving draagt daar zeker aan bij. Katerina neemt de tijd voor haar klanten. Ontspanning ten top dus!

  Niels Jonker
  Niels Jonker

  Professionele rustige benadering, fijn stemgeluid tijdens de lessen, mooie opbouw van de lesstof.

  Carla van de Hoef