Zwangerschapsmassage

Ontspannende massage voor moeder & kind

De zwangerschap is een speciale periode, waarin de moeder verantwoordelijk is voor haar eigen gezondheid, maar uiteraard ook voor die van haar baby. Een gezonde baby begint bij de gezondheid van de moeder. Vanuit de Ayurveda moeten zwangere vrouwen met zachtheid behandeld worden, door alle hormonen zal zij namelijk extra gevoelig zijn voor emoties. Een zwangerschap in harmonie heeft een gunstige invloed op de foetus zodat het op een optimale manier kan ontwikkelen en groeien.

Ontspannen zijn is dus een grote factor hierin. Traditioneel wordt in India de zwangere vrouw veel gemasseerd, ook na de bevalling. Het zenuwstelsel wordt hiermee gekalmeerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Door het gebruik van olie én het stimuleren van de bloedsomloop door de massage, blijft de huid soepel en is de kans op striemen minder.

De massage wordt in zijligging gegeven. Met ondersteuning van kussens kun je zo heerlijk ontspannen en genieten van de massage. Na de behandeling kun je bijkomen meet een kopje thee.

Ook meedoen?

Neem contact op voor het inplannen van een proefles

  Ik ben enorm blij dat ik Katerina en Lotus Touch heb gevonden afgelopen zomer. Sindsdien volg ik met veel plezier de yogalessen. Er heerst een prettige sfeer, Katerina heeft een fijne stem en de lessen zijn heel toegankelijk.

  Kaylee Eijer
  Kaylee Eijer

  Het is heerlijk ontspannen met een ayurvedische massage die persoonlijk op mij afgestemd is. De rustgevende omgeving draagt daar zeker aan bij. Katerina neemt de tijd voor haar klanten. Ontspanning ten top dus!

  Niels Jonker
  Niels Jonker

  Professionele rustige benadering, fijn stemgeluid tijdens de lessen, mooie opbouw van de lesstof.

  Carla van de Hoef