Stoelmassage voor bedrijven

Uw werknemers fit aan het werk

De stoelmassage is zeer aantrekkelijk voor werkgevers. De speciale massage technieken werken vitaliserend, werknemers kunnen na de massage weer fit verder met hun werk. Het werkt preventief aan de gezondheidsverbetering van jouw werknemers en zal werknemers motiveren. Het vermindert spanningsklachten aan de nek, schouders en rug, vermindert en voorkomt RSI klachten. Geeft energie en verbetert de concentratie, dit is op korte termijn terug te zien in betere prestaties. Op de lange termijn zorgt het voor betere gezondheid van het personeel en zal het ziekteverzuim daarmee dalen.

Werknemers blijven gezond, vitaal en gemotiveerd! De massage duurt 20 min. en wordt op locatie gegeven. Wanneer stoelmassage onderdeel is van het arbo-plan levert dit bovendien fiscaal voordeel op.

Ben je een particuliere klant? Ook dan kun je een stoelmassage boeken. Dit is een fijne behandeling wanneer je graag jouw kleding aan zou willen houden en toch de behoefte hebt aan een massage. Je rug, nek, hoofd, armen en handen zullen worden behandeld. Het is ook mogelijk om deze massage thuis te ontvangen.

stoelmassage

Meer weten?

Laat je gegevens achter en ik kom er z.s.m bij je op terug

  Ik ben enorm blij dat ik Katerina en Lotus Touch heb gevonden afgelopen zomer. Sindsdien volg ik met veel plezier de yogalessen. Er heerst een prettige sfeer, Katerina heeft een fijne stem en de lessen zijn heel toegankelijk.

  Kaylee Eijer
  Kaylee Eijer

  Het is heerlijk ontspannen met een ayurvedische massage die persoonlijk op mij afgestemd is. De rustgevende omgeving draagt daar zeker aan bij. Katerina neemt de tijd voor haar klanten. Ontspanning ten top dus!

  Niels Jonker
  Niels Jonker

  Professionele rustige benadering, fijn stemgeluid tijdens de lessen, mooie opbouw van de lesstof.

  Carla van de Hoef