Algemene Voorwaarden

 1. Wanneer je deelneemt aan een yoga les bij Lotus Touch, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.
 2. De deelnemer schrijft zich in voor een reeks van 10 lessen. De reeks is persoonlijk en niet overdraagbaar. De reeks is 12 weken geldig met uitsluiting van de schoolvakanties. Na 10 lessen wordt de reeks automatisch verlengd met de volgende reeks van 10 lessen. Opzeggen kan schriftelijk tot 30 dagen voor de laatste les.
 3. Het cursusgeld dient binnen 14 dagen na de factuurdatum betaald te zijn, je ontvangt de factuur per e-mail met instructies aangaande de betaling.
 4. Wanneer je afwezig bent voor een les dien je dit tijdig aan te geven (’s morgens voor een avond les). Bij niet tijdige afmelding wordt er een les van je reeks geschreven.
 5. Deelnemen aan de lessen is op eigen risico. Lotus Touch kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel welke is ontstaan tijdens deelname van de les. Twijfel je over je gezondheid dan is het raadzaam om je huisarts raad te plegen. Wanneer je blessures hebt of ander lichamelijk ongemak, meld dit dan vóór aanvang van de les aan de docent. Doe nooit oefeningen die pijnlijk voor je zijn, respecteer altijd je eigen lichaam!
 6. Lotus Touch kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel welke wordt veroorzaakt aan/door derden.
 7. Lotus Touch kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, diefstal of schade, zowel direct als indirect, respectievelijk van of aan eigendommen van de deelnemer. Schade die door de deelnemer al dan niet opzettelijk of door onoordeelkundig gebruik toegebracht wordt aan eigendommen van Lotus Touch, dienen te worden vergoed.
 8. Lotus Touch behoudt zich het recht voor de indeling van lestijden en locatie te wijzigen. Het geldende rooster staat altijd op de website. Met schoolvakanties en feestdagen wordt er geen les gegeven.
 9. Bij zwangerschap of langdurige ziekte kan in overleg de reeks worden verplaatst.
 10. Lotus Touch behoudt zich het recht voor bij ernstige of herhaaldelijke schending van de huisregels of ander gebleken onaanvaardbaar gedrag, toegang tot de les te weigeren en zonder teruggave van betaling voor de aangeschafte reeks. Op deze overeenkomst tussen deelnemer en Lotus Touch is Nederlands recht van toepassing.

Huisregels

 1. Schoeisel is niet toegestaan in de lesruimte.
 2. Yogamatten, kussens en dekens worden ter beschikking gesteld. Het is fijn als je een grote handdoek meeneemt voor op de yogamat.
 3. Mobiele telefoon dient uitgeschakeld te zijn.
 4. Beoefen geen yoga op een volle maag.

Ook meedoen?

Neem contact op voor het inplannen van een proefles

  Ik ben enorm blij dat ik Katerina en Lotus Touch heb gevonden afgelopen zomer. Sindsdien volg ik met veel plezier de yogalessen. Er heerst een prettige sfeer, Katerina heeft een fijne stem en de lessen zijn heel toegankelijk.

  Kaylee Eijer
  Kaylee Eijer

  Het is heerlijk ontspannen met een ayurvedische massage die persoonlijk op mij afgestemd is. De rustgevende omgeving draagt daar zeker aan bij. Katerina neemt de tijd voor haar klanten. Ontspanning ten top dus!

  Niels Jonker
  Niels Jonker

  Professionele rustige benadering, fijn stemgeluid tijdens de lessen, mooie opbouw van de lesstof.

  Carla van de Hoef